Kamerautrustning

Här tänkte jag visa vad jag fotar med och med hjälp av vad! Självklart fotar jag inte med allting hela tiden men jag visar i alla fall allting inom foto som jag "äger".
 
 
Kamerahus:
- Canon 1100D
Detta kamerahus rekommenderar jag! Tycker det är bra, men det är ju såklart inte det bästa som jag skulle ha valt idag eftersom jag har utvecklats i min fotografering. Men det är en väldigt bra kamera att börja med och egentligen är inte kamerahuset det viktigaste, det är objektiven. 
 
 
Objektiv:
- Canon EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS II
Detta objektiv var då mitt kitobjektiv, alltså det man fick till kameran från första början. De flesta köper ett kitobjektiv till sitt kamerahus från första början som jag gjorde, för då har man inga andra objektiv. Men skulle jag  köpa ett kamerahus idag skulle jag inte köpa med ett kitobjektiv för de är inte så bra. De har nästan alltid för liten bländare. 
 
 
 
- Canon EF 50mm f/1.8 II
Det här objektivet rekommenderar jag starkt! Det här var det andra objektivet jag köpte och det köpet gjorde jag mest för att det här objektivet är väldigt ljusstarkt, högsta bländaren är 1.8. Då kan man få riktigt ljusa och fina bilder. Är väldigt nöjd med det objektivet och hade det på kamerahuset hela tiden tills jag köpte ett nytt. Dessutom kostar det jättelite för ett objektiv, runt 1000 kr! Fast objektivet har inget zoom, och det är ju dåligt.
 
 
 
- Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD
Jag hade längtat till att ha ett objektiv som hade zoom och ändå ganska hyfsat stor bländare och jag hittade det här! Det kostade runt 3-4000 när man köpte det som nytt men då kollade jag runt jättemycket på tradera och hittade det här. Jag fick det i konfirmationspresent av pappsen och det kostade runt 2000 kr när vi köpte det från tradera! Så mitt är var inte helt nytt när jag fick det, och det känns såklart lite tråkigt, men jag har det i alla fall och det fungerar bra. Nästan alla bilder ni ser i bloggen är tagna med det objektivet. :)
 
 
 
Tillbehör: 
- Hama Stativ Star 62
Ett ganska bra stativ för sitt pris, kostar typ 300 kanske. Det kan bli ganska högt. Det är inte direkt något superstadigt jättebra stativ, men jag tycker om det ändå. Egentligen är det pappas stativ men han använder det aldrig så jag har det på mitt rum och använder det mycket mer. :) 
 
 
- IR Fjärr och Trådutlösare JJc - Canon Pentax Contax
Min fjärrutlösare köpte jag på "tvspelsweb.se" som nu mera heter "kamda.se". Rekommenderar inte den här fjärrutlösaren. Ångrar till 100% att jag köpte den. Signalen suger verkligen och den funkar aldrig, sist jag försökte fota med den så fungerade den inte överhuvudtaget. Det sämsta köpet någonsin! 
 
 
- Close-Up+10 Filter 52mm 
Det här närbildsfiltret köpte jag för något år sen tror jag till mitt 50mm's objektiv för att man inte kunda fota nära alls med det objektivet. Det är väl ganska bra antar jag, man skruvar bara på den på objektivet så funkar allt som det ska. :) Köpte den på kamda.se

bloglovin