Boohoo

Nu har jag gjort ännu en beställning från boohoo.com, en nätbutik som jag verkligen älskar!
Jag vet inte hur många beställningar jag har gjort där nu, skulle gissa på kanske sex stycken, och jag har blivit nöjd med allting. Frakten är snabb och gratis över 250 kr och varorna är för det mesta billiga. Det bästa är att det kan vara väldigt snygga grejer på rea, vilket jag tycker är ovanligt, det brukar mest vara fula grejer på rea, det kanske ni känner igen er i. Till exempel så fick jag kimonon/koftan ovan för 138 kr på rea, jättebra ju. Och snygg var den också. Något annat bra är att de säljer mycket basic grejer för bra priser, t-shirtar och sånt. 
 
Jag tipsar er verkligen om att köpa kläder därifrån! De har så mycket varor, jag menar, går man in på en kategori har den oftast minst 30 sidor fulla med kläder. Jag längtar tills de här kläderna kommer hem till mig! 

Kommentarer
Från: Anonym

Naaajs ;) allt e ju skit fint

Från: Msp rosahjärtat

hahaha fan va knäppt, mindes dig från moviestarplanet så sökte på ditt namn. sjukt kul att du fortfarande bloggar /gammal msp fan

2014-10-09 @ 21:36:21
Från: Lanialove123

Heej! :D kan inte du logga in på msp ikväll typ? :D Skulle va sjukt kul :D +vill gärna ha present (det stod på din status att man skulle säga till om man ville ha så..) :D / lanialove123 på msp ;)

2014-10-18 @ 13:11:14
Från: Linnea

Hur lång tid tog leveransen? <3

2014-10-30 @ 01:44:34
Från: Mathilda

Hur funkar frakten och kommer det några priser när de leverera hem?

Svar: Hej! Förlåt att det tagit så lång tid, loggar typ aldrig in här längre, haha. Jag har för mig att frakten är gratis om man handlar för över 250 kr och annars ligger den kanske på 100 kr eller något sånt, minns inte. Frakttiden är typ någon vecka eller så! :)/Jennifer
Jennifer Bodin

Från: Isabel

Hur är Boohoos storlekar? Jag får inte riktigt ihop deras storlekstabell, för storlek UK 8 ska motsvara XS samtidigt som det ska vara 36. Men 36 i Sverige brukar ju vara S. Hur skulle du bedöma deras storlekar och hur gör du när du ska välja storlek?

2015-07-18 @ 18:06:15The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin