Boohoo

Nu har jag gjort ännu en beställning från boohoo.com, en nätbutik som jag verkligen älskar!
Jag vet inte hur många beställningar jag har gjort där nu, skulle gissa på kanske sex stycken, och jag har blivit nöjd med allting. Frakten är snabb och gratis över 250 kr och varorna är för det mesta billiga. Det bästa är att det kan vara väldigt snygga grejer på rea, vilket jag tycker är ovanligt, det brukar mest vara fula grejer på rea, det kanske ni känner igen er i. Till exempel så fick jag kimonon/koftan ovan för 138 kr på rea, jättebra ju. Och snygg var den också. Något annat bra är att de säljer mycket basic grejer för bra priser, t-shirtar och sånt. 
 
Jag tipsar er verkligen om att köpa kläder därifrån! De har så mycket varor, jag menar, går man in på en kategori har den oftast minst 30 sidor fulla med kläder. Jag längtar tills de här kläderna kommer hem till mig! 

Höst

Då var hösten påväg och igår blev det september, en månad som brukar vara väldigt fin då man får se sommaren förvandlas till höst! Det är ganska mysigt med höst egentligen men jag och kyla passar inte riktigt ihop så därför är det inte min favoritårstid. Jag har gjort ett litet collage av bilder som var lite höstiga och fina så varsågoda 
 

Follow on Bloglovin