Halloween

Idag är det Halloween och som ni kanske vet så älskar jag alla högtider och även att skära ut olika figurer i pumpor! I år köpte jag fyra pumpor och gjorde fyra olika mönster i dem. Det fick bli en fladdermus, ett träd, ett spöke och ett ansikte. Jag blev ganska nöjd, de jag tycker bäst om är trädet och spöket. Vilka gillar ni mest?
 
Ikväll blir det först middag med familjen och sen ska jag på en halloweenfest. Gissa vad jag ska klä ut mig till? En sims (från spelet the sims)! Jag har gjort en sån där diamant som jag har satt fast på ett hårband med hjälp av en ståltråd så den ska sväva ovanför huvudet. Tyckte jag var en bra idé. Idag slingade jag också håret hos frisören, hade fått en sån ful utväxt så nu är den borta och håret känns fräscht.
 
Ha det läskigt bra nu hörni, på halloween och allt!

Kommentarer
Från: Mathilda Henriksson

Åh vilka häftiga pumpor du gjorde! Ser dock rätt avancerat och svårt ut haha ;)

2014-11-01 @ 10:33:36
http://mathildahenrikssonn.blogg.se/
Från: JG

Hallå Jennifer!
Jag har för mig att du skrev i början av året att du skriver dagbok? Hur går det med det?
Jag vill börja skriva, en jag vet liksom inte hur jag ska skriva, så jag undrar lite saker:
1. Kan du skriva en sida ur din dagbok som du inte skrivit nåt privat
2. och/eller hitta på nåt. Låt säga att du örjat ny skola, din klass verkar jättebra men det är en killa du bara blir blixtkär i med första ögonkastet. Han är lång och tanig, inte så himla "calvin klein modell snygg" men du tycker han är jttesnygg. Kan du skriva så som du gör i din dagbok?

2014-11-06 @ 20:35:12The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin