Bloggandet

Hej fina bloggläsare, jag tänkte bara säga att det har ju inte precis gått så bra för den här bloggen. Jag har en annan blogg som mest är till för mina vänner men är ni riktigt snälla så kan ni få läsa den. (Ni får läsa den även fast ni inte är snälla. Så länge ni inte slänger in massa elaka kommentarer.) Den heter nattstad.se/jeb och där bloggar jag bara från mobilen då det är enklast. Här kommer jag också fortsätta blogga men bara ibland. När jag ändå håller på måste jag också tipsa om att Jessica har skapat en ny blogg som heter jessicaalexandra.blogg.se och den borde ni verkligen läsa också! Ha det så bra nu mina fina läsare. 

Kommentarer
Från: Lisa

Åååh taack bästa nyheten jag hört på länge heheh :D

2014-11-23 @ 03:07:33
Från: lanialove123

hej, vet att du har slutat msp för LÄÄÄNGE sedan ;) men om du ngn gång tittar in så får du jättegärna ge mig några av dina gamla saker. ex NY kepsar ;) Jag har sett dina folmer, artbooks, looks osv (allt :D) och skulle bli sjuuukt glad över att få lite grejer som inte gör att köpa längre ;)

2014-11-26 @ 22:21:29
Från: Anonym

Roligt, saknat bloggen :)

2014-12-10 @ 15:43:54
Från: En trogen läsare

Hej!
Vet inte hur ofta du läser kommentarer, men vill bara säga att jag följt din blogg sen flera år tillbaks, följde även din MSP-blogg :). Nu har både du och jag vuxit upp ett antal år, men jag tröttnar fortfarande aldrig på din blogg! Om du inte känner för att skriva längre p.g.a. brist på läsare kanske denna kommentar kan vara en hjälp på traven. Det du skriver är fantastiskt roligt och inspirerande att läsa! :) Hoppas du någon gång börjar blogga igen, Ha de!

2015-05-08 @ 23:28:31The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin