Lack of inspo

Lite facts om mig
- Jag har typ ingen inspiration alls just nu, därför har jag i princip slutat att blogga. :( Men jag vill blogga och jag tycker det är kul när jag har något att blogga om, men det är bara så att jag inte vet vad jag ska blogga om!
 
- Jag tycker att förintelsen är det mest hemska som någonsin hänt i världshistorien. Hade jag haft en pistol och varit nära Hitler hade jag skjutit och skjutit för mitt liv! (Såg en film idag på historian om förintelsen så det är därför jag skriver om det haha, den var hemsk)
 
- Döm mig inte, men jag är ateist. Att vara ateist betyder att man inte tror på någon Gud. Men jag tycker också helt ärligt att (vissa) religioner är dumma, onödiga och orsakar mer dåliga saker i världen än vad som är nödvändigt. Samtidigt vet jag att (vissa) religioner medför bättre saker till världen, men som sagt så är jag väldigt emot vissa religioner. 
 
- Jag har gått till samma frisörsalong och slingat håret fyra gånger, men alla gånger har jag tyckt att det har blivit för mesigt. Alltså jag betalar ju mycket pengar för att slinga håret, det kostar ju runt 1300 kr och då vill jag ju se resultat! Förra gången visade jag till och med en bild på hur jag ville ha det men det blev inte alls så. Så nästa gång tänker jag gå till en annan frisör och föhoppningsvis kommer det vara mer värt priset. 

Kommentarer
Från: Katia

Om du nu är ateist (vilket jag också är) varför gick du på konfa?

Svar: Det var två år sen, vid den tiden var jag bara agnostiker
Jennifer Bodin

2014-05-16 @ 16:53:43
Från: Jb

Du hade ju önskeinlägg förut eller aa typ två stycken, dom kan du göra igen!

2014-05-20 @ 22:52:06
Från: Ann-Göran

Jag har hört att du bakat bullar. Lägg upp lite bilder på det vetja! :)

2014-05-22 @ 15:21:01
Från: Jessica S ♥

Du borde ta en kväll eller någon gång och bara brainstorma massa inlägg! Aja btw, jag har börjat blogga nu! :D ♥♥

2014-05-26 @ 22:59:54
http://jessicaalexandra.blogg.se/The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin