Blinddating

Skulle du kunna tänka dig att gå på en blinddate? Att träffa en främmande människa du inte vet något om, i hopp om att det skulle kunna finnas en gnista mellan er? Personligen vet jag inte riktigt om jag skulle kunna tänka mig att göra det. Det skulle såklart vara spännande att träffa en främling och lära känna personen, se om man delar intressen och så. Samtidigt är det positivt att man kan lära sig vad man tycker om hos olika människor. Om man vågar gå på en blinddate är det dessutom positivt att man ger alla människor en chans. En person som du inte alls kanske skulle ha tittat på i vanliga fall lär du känna på ett väldigt annorlunda sätt, och vem vet, ni kanske klickar?

 

Jag tycker det är så läskigt att en enda människa kan förändra hela din framtid. Personen som du träffar kanske blir din framtida partner som du får barn med och delar underbara minnen med. Därför är det bra att ge blinddating en chans. Och om du träffar en människa som du inte alls klickar med – då är det inget mer med det. Ingen tvingar dig att träffa personen igen och då är det bara att gå vidare. Nästa blinddate kanske blir mer lyckad, vem vet?

 

www.blinddate.com man bli medlem och skaffa sig en blinddate! Spännande va? Jag tror att många blir mer skrämda av ordet ”blinddate” än vad som är nödvändigt. Det är ju bara två människor som träffas, inget onormalt med det. Man borde ge det en chans!


Kommentarer
Från: Wissla

Varför skriver du om blinddate när det är många unga som läser din blogg? Jag t.ex. är 13 .. :/

Svar: Haha sorry, sponsrat inlägg
Jennifer Bodin

2014-07-20 @ 20:29:01The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin