Malta video

Nu har jag äntligen tagit tag i det här och klippt ihop lite små videosnuttar som jag filmade när jag var på språkresa på Malta. Synd bara att jag inte hade något material från när vi var vid stranden/poolen/något annat roligt ställe! Snart ska jag klippa ihop USA klippen också. I alla fall, här kommer videon. Hoppas du kommer att gilla den. :)
Glöm inte att titta på videon i HD kvalité!

Kvalitetskontroll

Ni är så söta och kollar in bloggen varje dag fast än det tyvärr inte händer så mycket här. Jag har mycket plugg just nu (historieprov i fredags och imorgon också...) så jag liksom glömmer bort bloggen lite. Men i det här inlägget tänkte jag skriva lite om Isabelles nya blogg!
 
Isabelle har skapat en blogg där hon recenserar massa olika saker som hon har testat! Det är jättebra att se andras åsikter om olika saker, så man kan se om det är värt att köpa saken eller inte. Bloggen heter "kvalitetskontroll.blogg.se" och jag tycker verkligen ni ska kika in där och börja följa den! 
Jag och Isabelle i somras

Body splashes

Jag säljer nu tre stycken av mina oanvända Body splashes från Victoria's Secret på tradera!
 
KLICKA HÄR
Köp köp köp köp!

Kläppen

I torsdags åkte jag, min pappa, min syster + två andra familjer (utan mammorna) till Kläppen, en skidort i Sälen! Vi kom hem idag (söndag) och bilresan var sju timmar lång. Alltså åkte vi skidor hela fredagen, lördagen och på förmiddagen idag! Så roligt att vara där och åka skidor och vi bodde i en stuga som en av familjerna äger. Jag och Isabelle sov uppe på loftet, sjukt mysigt! De här dagarna har varit väldigt roliga och jag har varit helt slut på kvällarna, gått och lagt mig halv tio och sedan gått upp sju/åtta men det var verkligen varit värt det. Hoppas vi åker nästa år igen. 
 

God brunch

Det här åt jag som en brunch för några dagar sedan. En supergod och nyttig fruktsallad! Jag använde en banan, en apelsin och 200 gram jordgubbar, skivade allt och lade det i en skål. Det blev mycket att äta och jag blev väldigt mätt, men det är ju bara positivt. 

Övningskörning

Jag tror inte jag har nämnt att jag just nu håller på att övningsköra! Jag och mina föräldrar har gått handledarkursen som man måste gå (3,5 h av tråkighet) och nu har vi alla tillstånd soms krävs. Jag har bara kört med pappa hittills och vi har kört fem gånger. Jag har fått lära mig massor av funktioner - gas, broms, koppling, växel, helljus, blinkers, hur man styr rätt osv. För att vara ärlig är det väldigt svårt. Vi har försökt köra på vägar där det knappt är någon trafik alls men jag blir väldigt nervös när det kommer en bil bakom! 
 
Igår fick jag väldigt mycket panik för jag körde ute i trafiken (ganska mycket bilar) för första gången. Pappa fick mig att köra i en stor rondell där vi bor, vilket var läskigt, speciellt eftersom jag inte ens kan reglerna som gäller i rondeller (lol) och visste inte hur man skulle blinka för att komma ut ur rondellen. Haha, vi kanske borde ta lite teori innan vi ger oss ut i trafiken och utgör fara för de andra trafikanterna...
 

Godmorgon!

Godmorgon mina solstrålar! Nu är det lördag morgon och vi har hela helgen framför oss. Det känns underbart. Fotade lite i vår trädgård nyss, för solen skiner så fint. Nu är det vår! Nästa vecka ska jag dock tillbaka till snön igen, min familj och två andra familjer ska tillsammans åka till Kläppen (skidort i Sälen) och vara där i fyra dagar. Jag tar ledigt halva torsdagen + hela fredagen och så ska vi åka skidor! Jag är så taggad, det kommer bli jätteroligt. 
 
Nu ska jag äta frukost och sedan kanske ut och springa eller något. 

Follow on Bloglovin