Säljer MK klocka

Klicka här!

Säljer Hollisterplagg

HÄR kan du hitta en länk till Tradera där jag säljer mina märkesplagg från Hollister som alla är använda relativt få gånger och är i bra skick. Priset är också mycket bra! Där hittar du all information om plaggen. Hoppas det är just du som köper! 
 

Medialinjen

 
Kan du skriva mer om hur du tycker det är att gå media? Väldigt intresserad av den linjen nämligen. :D
 
Sv: Hej! Vad kul att du är intresserad av Medialinjen! Jag kan säga att det är en väldigt rolig linje och man lär sig mycket på kort tid. Det som är synd är att många ser ner på Medialinjen, eller "Estetik & Media" som den nu heter. För två eller tre år sedan fanns det en linje som bara hette Media och jag tror inte den var högskoleförberedande, vilket gjorde att folk tyckte den var "lallig".  Men den har nu ersatts av Estetik & Media, vilket är en högskoleförberedande linje. Folk tycker dock fortfarande den är lallig för att den inte innehåller så mycket matte och inte extra språk (spanska, franska, tyska osv) heller, men i min skola kan man välja till kurser så jag har valt till matte och spanska nu så jag har samma behörighet som sam-elever har. 
I min linje så jobbar vi mycket med estetisk kommunikation - vi hade först ett (tråkigt) ämne som hette Estetisk kommunikation, och det var precis som bild ett ganska onödigt ämne. Men vi har nu haft både Medieproduktion 1 och ska precis avsluta kursen Medieproduktion 2. I Medieproduktion jobbar vi med film, foto, text (journalistik), ljud och grafisk kommunikation. Min favorit är grafisk kommunikation, det var i den som jag gjorde Läkerol-askarna! Jag har även valt till två grafkurser som jag ska ha i tvåan och/eller trean. Det ska bli roligt! Annars har vi matte, sam, idrott, svenska, engelska osv, precis som alla andra linjer. 
 
I Media har vi inte haft så mycket plugg, vilket har varit ganska skönt. Såklart vi har läxor och prov till varje vecka, men det är inte att jämföra med till exempel natur-elever, som måste plugga flera timmar varje dag. Jag är glad att jag inte valde natur, för jag hade aldrig orkat med att plugga så mycket. Det är dock väldigt olika med läxor och prov och sånt på olika skolor, vissa skolor har det lugnare än vad vi har och vissa har det säkert mer stressigt. 
 
Fick du svar på dina frågor? Bara att ställa fler annars!

Läkerolaskar

Jag går ju en linje som heter estetik & media - och vi har ett ämne som heter graf. Det är mitt favoritämne, och nu har vi fått designa läkerolaskar i Illustrator. Vi har också använt oss av Photoshop och Indesign, vilket jag tycker är roligt eftersom jag nästan varje dag använder mig av Photoshop och har gjort det i flera år nu så jag kan ju det programmet väldigt bra! Nu har jag också lärt mig Illustrator och Indesign vilket är kul. Vad tycker ni om mina förpackningsdesigner? 
 

Follow on Bloglovin