These days

Jag har nu jobbat varje dag sedan förra måndagen (det är måndag idag) så nu har jag jobbat 8 dagar i sträck utan paus på helgerna, vilket är ganska jobbigt. Men jag laddar upp varje morgon med frukost och då tycker jag det är gott att göra mig själv en smoothie! Jag brukar för det mesta bara använda hallon i mina smoothies, men ibland har vi till exempel björnbär eller blåbär hemma och då brukar jag ha i det. Jag måste börja köpa fler olika sorters bär! 
 
 
- Frysta hallon
- Vaniljyoghurt/hallonyoghurt/päronyoghurt (all yoghurt är god!)
- Mjölk
 
Jag brukar inte följa något recept, utan blandar i lite av det ena och lite av det andra tills smoothien får en bra konsistens. Men skulle jag gissa så skulle det vara 3/4 dl frysta hallon, 1,5 dl yoghurt och kanske 1/2 dl mjölk. Men följ inte detta, go for the ögonmått istället så blir det bäst! Den här smoothien gör jag ganska ofta och älskar den! Den kan ätas till frukost med en smörgås eller som kvällsmat bara som den är. Och nyttig är den också. 
 

Kommentarer
Från: Anonym

Hej, jag undrar hur man får headern att bli transparent.
Jag vet hur man gör allt transparent i photoshop, men sedan när jag lägger in headern på bloggen så är det fortfarande vitt bakom headern.
Jag såg någonstans att man skulle ta bort färgkoden på wrappern. Men då försvann all färg på hela bloggen. Så jag undrar om du kanske skulle veta hur man gör?

Sedan undrar jag också om du skulle kunna berätta hur man får mellanrum mellan inläggen och menyn.

Jag har letat överallt om dessa saker. Och har testat allt, men inget funkar :/

Svar: Förlåt, men jag har verkligen glömt bort allt det där... Inte jobbat med design på såå länge, skulle verkligen behöva friska upp minnet!
Jennifer Bodin

2014-07-17 @ 16:03:05The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin