Öland

Hej mina vänner! Jag har precis kommit hem från Öland. Jag åkte dit och bodde i min käre vän Claras sommarhus med henne och hennes familj. Jag bodde bara där tre nätter men vi hann ha väldigt kul de dagarna!
 
Vi cyklade runt mycket och var väldigt aktiva. Vi både sprang, powerwalkade, cyklade och promenerade. Första kvällen gick vi ut och sprang och hoppade sedan i havet, nästa dag cyklade vi till en strand och till Mörbylånga där vi bara handlade lite mat och myste. Dagen efter det fick vi skjuts in till Färjestaden där vi solade, shoppade lite, spelade minigolf och åt pizza till middag. Sista dagen (idag) åkte vi in till Kalmar där vi shoppade (bilder kommer i nästa inlägg), åt lunch och efter det åkte vi in till flygplatsen och så flög jag hem.
Måste säga att det här var en väldigt mysig resa, har inte varit på Öland på väldigt länge så det var kul att se ön också! Öland är verkligen fint, mycket åkermark, fina solnedgångar över vattnet och det är hur långgrunt som helst vid stränderna. Nu kommer en bildbomb, så håll i hatten!
 

KommentarerThe name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin