June favorites

Tänkte köra en grej som youtubers brukar göra, nämligen "June favorites", alltså mina favoritsaker för en månad, och det kan vara allt ifrån musik till mat. Nu blir det för juni. Kanske gör det här för andra månader också! 
 
 
Vi börjar med ett doftljus jag älskar så mycket, det är från Åhléns. Vet inte om det finns att köpa längre men i alla fall så doftar den himmel. Jag älskar doften jasmin, skulle faktiskt kunna säga att det är min absoluta favoritdoft och det gör ju inte saken värre när det doftar jasmin jättemycket utomhus just nu. I alla fall, om den fortfarande finns att köpa rekommenderar jag den här + deras andra doftserier! De hade också smultron, vanilj, äppelblom (sjukt god!) osv. 
 
Nästa sak är en underbar hårolja jag har använt ganska länge. Den doftar underbart, typ vanilj, och håret blir mjukt när man använder den. Den är lite pricy men det är egentligen mammas som jag tar av, heh. 
 
Jag beställde lite grejer från Gillyhicks.com (en av mina favoritaffärer) och beställde då bland annat en body lotion, för den kostade bara två dollar, alltså typ 13 kr! Och jag kan bara säga att den är så underbar! Den doftar typ sockervadd. Haha gud vad jag skriver om olika dofter... Men however rekommenderar jag inte er att köpa från Gilly Hicks, för det första kostade frakten 160 kr när grejerna jag köpte bara kostade 150. Det blev 310 kr totalt, vilket är okej. Men sen blev det tullavgift och hemleveransavgift också vilket gick på typ 240 vilket betyder att det, allt som allt, kostade 550. Sååå dyrt, hade inte förväntat mig de där avgifterna, de har aldrig kommit till förut. Så måste sluta beställa från amerikanska hemsidor nu... 
 
Om ni har läst min blogg länge så vet ni att jag älskar Desperate Housewives. Juni bjöd tyvärr inte på så bra väder men då är det ju perfekt att vara inne och kolla på serier, så jag har kollat väldigt mycket på DH i juni! Tror jag har sett nästan 3 säsonger, haha. Är på säsong 5 nu, bäääst. Det finns att se på swefilmer. Do it now! Folk har så mycket fördomar om DH men ha inte det, den förändrade typ mitt liv. Både skrattar högt och gråter floder till den.
 
Den här blusen fick jag av mamma i slutet av juni som en tidig födelsedagspresent. Jag fyllde ju år den första juli! Jag tycker den är jättesnygg. Den är från Zara. 
 
 Ed Sheerans nya album kom ju ut i juni och JAG ÄLSKAR DET! Alltså varje låt är så bra, älskar honom. Kan inte fatta att jag ska se hans konsert i Sverige i november. 
 
Sist men inte minst - min nya favoritbok. Läste den i juni och såg filmen på bio. The fault in our stars. Need I say more? Bästa boken någonsin och filmen var lika bra den. Helt sjuuuukt cp bra. Ni måste läsa och se den! Brukar inte tycka om att läsa men den här boken läste jag ut på ett par dagar. Jag läste den på engelska för jag tycker inte svenska böcker är bra. Gillar inte det svenska språket alls, haha. Har precis lånat "Looking for Alaska", också skriven av John Green, av Ellen och den verkar också bra, har bara läst 50 sidor. 
 
Vill ni ha fler såna här inlägg?

Kommentarer
Från: Lisa

Kan du snällaaaaaa visa vad du fick i födelsedagspresent? :)

2014-07-06 @ 17:10:29
Från: Anonym

Det skulle vara jätte kul!
Grymt bra inlägg! :)

2014-07-06 @ 22:21:51
http://biran.blogg.se
Från: Em

Ja det vill vi!:D

2014-07-07 @ 22:49:49
Från: Alma

Hej Jennifer. Jag läser din blogg så ofta jag kan och jag ÄLSKAR den! <3
Jag såg dig när du skulle se Förr eller Senare Exploderar jag :)
jag blev glad och tänkte: ååh där är hon!!
Hoppas du mår bra!

2014-07-07 @ 23:26:04
Från: Em

Ska du ha något sommarjobb?

2014-07-08 @ 23:03:17The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin