J svarar

Jag har ju inte varit så aktiv i bloggen på sistone så därför har jag missat att berätta en massa för er! Här kommer en liten "Jennifer svarar". 
 
 
 
Ska du ha något sommarjobb?
Ja, jag har två sommarjobb. Ett på en restaurang och ett städarjobb på ett hotell. Jag sökte över 60 jobb och fick tre stycken, men jag tackade nej till det tredje som var att typ städa och fixa på skolan eftersom det skulle bli för mycket. 
 
Hej Jennifer. Jag läser din blogg så ofta jag kan och jag ÄLSKAR den! <3 Jag såg dig när du skulle se Förr eller Senare Exploderar jag :) jag blev glad och tänkte: ååh där är hon!! Hoppas du mår bra!
Hej! Vad glad jag blir att du tycker om min blogg! Jag blir alltid lika förvånad när någon säger att de har sett mig, haha. Kram på dig ♥
 
Kan du snällaaaaaa visa vad du fick i födelsedagspresent? :)
Hej, min lathet kommer tyvärr fram nu och orkar inte ta kort på allt, haha. Men jag kan berätta vad jag fick! Ett par nya högtalare till min dator med bra ljud, att få slinga och klippa håret, två bhar från Victoria's Secret, en blus från Zara (den ni fick se i förra inlägget), 500 kr av farfar, ett vitt nagellack och massa tuggummipaket av Jossi (jag är beroende av tuggummi haha). Av mormor och morfar fick jag en ny bred kudde (min gamla var så knölig och den nya är underbar och fluffig) + örngott. 
 
Nu blev jag faktiskt lite mer taggad på att blogga! Kanske kommer upp några bilder snart. Det är ju så varmt och fint väder runt om i hela Sverige nu! Nu får vi verkligen se till att njuta.

Kommentarer
Från: Anonym

Ja snälla börja blogga igen! Saknar din blogg jättemycket :(

2014-07-09 @ 02:13:15
Från: Em

Tack för svar! Taggar fler inlägg:D (Men bara när du har tid och lust såklart)

2014-07-09 @ 23:50:13The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin