Köpt på eBay

Nu har det hänt igen! Jag har handlat på eBay. Allt det jag visar nu kostade endast ca 100 kr. Förstår ni vad billigt det är?
 
Det första jag köpte var tre tights som kostade från 6-14 kr styck. Ett par med hjärtan, ett par vanliga svarta och ett par med prickar. Så fina. 
 
Hjärtan, vanliga, prickar
 
Sedan köpte jag tre ear cuffs som kostade från 7-12 kr styck och jag tyckte de var riktigt söta, speciellt den sista med klättrande gubben! Haha. Dessa är då ear cuffs som man inte behöver ha hål i där uppe i örat för att bära, man bara sätter de runt örat så ska de sitta där. :)
 
Pilarna, "ormen", gubben
 
Jag köpte också fem stycken knuckle rings (fyra på bilden men det ska vara fem) som man inte har längst ner på fingret utan ovanför mitten av fingret, om ni förstår vad jag menar. De här ringarna kostade bara 6 kr! 
 
 
En annan sak jag köpte var ett nytt mobilskal, köpte ett svart från samma säljare men ville ha ett vitt också. Kostar bara 20 kr! 
 
 
 
Till sist köpte jag usb laddare - en till min iPhone och en till min iPad. Men det speciella med dessa sladdar är att de är tre meter långa! Praktiskt tycker jag och de kostade bara 13 och 14 kr styck. Få se om de funkar bara, haha. Men jag förväntar mig inte mycket. Jag tycker till och med att Fyndiqs produkter är sämre än eBay's, de bara går sönder på en gång!
 
 
Jag har rätt höga förväntningar nu men med tanke på de billiga priserna så borde jag inte ha det. Hoppas mest på att allting bara kommer och att jag inte blivit lurad, haha. Men allt jag köpt förut har kommit och varit bra! :)

Kommentarer
Från: veronica eriksson

Ojojoj så mycket snyggt! :) Kramar

2014-01-25 @ 18:32:23
http://vveronicas.com/
Från: Johanna

Ebay är så himla bra sida :)

2014-01-26 @ 01:44:59
http://liveticalifornien.blogg.se
Från: Anonym

Hahhaa åh nej "det har hänt igen" hahaha!!😂😂😂😂😂/belluz

2014-01-26 @ 10:38:19
Från: Sofia

Du brukar jag handla på eBay ibland;) så jag har några frågor, hur lång tid tar det innan man får sakerna och vet man att det är säkert att handla från eBay?:)

Svar: Det man ta mer än en månad, och hur säkert det är beror på säljaren som man kollar upp! (Recensioner och rank)
Jennifer Bodin

2014-02-04 @ 19:14:28The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin