I'm sorry

Jag förtjänar inte att ha er underbaringar som kollar in bloggen varje dag!
 
Har inte bloggat den här veckan för:
1. Det har inte hänt något roligt
2. Jag har varit extremt deprimerad på grund av skolan, vintern, problem och vädret
3. Jag har varit tvungen att plugga till historiaprovet som var idag
 
Provet gick okej, det var ett par frågor som jag ba waaaat på men resten gick faktiskt bra. Idag fick jag mina eBay kjolar, alla var bra förutom den ljusrosa, den är typ orange? Asful färg i alla fall, haha, fail. Ska nog mejla de om det! :)
 
Den här veckan har jag som sagt varit deprimerad och jag har nog aldrig varit såhär deprimerad över livet som jag är just nu! Känner att livet inte har någon mening och bla bla bla... Vädret suger, det är svinkallt, jag har ingen motivation till någonting och speciellt inte till att plugga eller satsa på skolan, jag har bara kommit till mitten av första ring fast det känns som en evighet, jag har historia som ämne och gillar verkligen inte det ämnet, jag suger på att blogga (ja, att känna att jag inte bloggat på länge gör mig stressad) och aa, det finns mycket mer att säga. 
 
Det som påverkar mig starkast är nog vädret. När man går till skolan är det kolsvart, när man går hem från skolan är det kolsvart, när man vaknar och går och lägger sig likaså. Man får nästan aldrig se ljus för att man är inne i skolan hela dagen också. Jag kan verkligen inte vänta längre till sommaren, det är verkligen min årstid. Tänk att bara kunna springa ut i shorts och ligga och sola. Njuta av sommaren, det ska jag verkligen göra. Räknar ner dagarna...
 
Men jag har ett nytt motto som jag ska försöka leva efter, det lyder såhär: "Vad du än gör med din tid så kommer den passera, du kan antingen välja att klaga eller att göra något av din tid men tiden kommer att passera vad du än gör, så gör den till något positivt." Djup va?
 
Ojoj, långt inlägg. Kanske tar en powerwalk ikväll, äntligen en fri kväll att göra vad jag vill på. Nu har jag inga kommande prov eller läxor och det är som en tyngd släppts från mina axlar. 
 
Btw, jag vill ha en hund. :( När jag var liten var det alltid det som stod överst på mina önskelista men fick aldrig någon för min pappa är allergisk, men jag tänker att vi kan testa oss fram med allergivänliga hundar. 

Kommentarer
Från: Azra

awh, tråkigt med depp... hpe you'll feel better soon :)

2014-01-25 @ 22:16:06The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin