Dagbok 2014

Inte många vet om det här, men numera skriver jag dagbok och försöker att skriva i den varje dag. Fick den i julklapp och ända sedan nyår har jag dokumenterat mitt liv i dagboken. Dock hinner jag ju inte skriva varje dag, men försöker skriva ett par gånger i veckan i alla fall. I den skriver jag om allt möjligt, det är skönt att bara skriva av sig lite om saker som är för privata för att skriva här i bloggen, haha. T.ex. om jag känner mig upprörd eller ledsen så kan jag bara skriva ner alla mina tankar och det är bara så skönt att få släppa ut allt! Dagboken är som den där vännen som bara lyssnar utan att ge råd för den vet att jag själv kan klara av situationen. (Djup)
(Kolla vad djup: "Tomorrow is an unwritten page of my diary..." hahaha.)
 
Rekommenderar er alla att skriva dagbok för det är så himla roligt att titta tillbaka på gamla dagböcker när du blir äldre. Det vet jag för jag har en gammal dagbok ifrån fyran och skrattar typ högt när jag läser i den, hahaha. 

Kommentarer
Från: Maja ♥

Kan du fråga eller vet du vad dagboken kommer ifrån? Har också privata saker i mitt huvud som jag vill släppa ut. Dagboken är liksom ens vän. Vet du var den kommer ifrån eller kan du fråga var dina föräldrar/vem som köpte den?
Skulle vara tacksamt (;

Jag vill så gärna skriva dagböcker men jag har ju men inte ''riktiga'' där jag hade från förr men där har jag kladdat osv, skriver dikter.

MVH Maja (;

2014-02-23 @ 14:06:32The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin