Fampus

För några dagar sedan tog jag bilder med Fanny, men dessvärre var inte ljuset eller vädret på vår sida. Det var grått, kallt och blåsigt ute så vi ville inte stanna i kylan för länge. Den här gången fick det bli lite "hår" bilder!
Fanny på de första bilderna, jag på de sista

Dagbok 2014

Inte många vet om det här, men numera skriver jag dagbok och försöker att skriva i den varje dag. Fick den i julklapp och ända sedan nyår har jag dokumenterat mitt liv i dagboken. Dock hinner jag ju inte skriva varje dag, men försöker skriva ett par gånger i veckan i alla fall. I den skriver jag om allt möjligt, det är skönt att bara skriva av sig lite om saker som är för privata för att skriva här i bloggen, haha. T.ex. om jag känner mig upprörd eller ledsen så kan jag bara skriva ner alla mina tankar och det är bara så skönt att få släppa ut allt! Dagboken är som den där vännen som bara lyssnar utan att ge råd för den vet att jag själv kan klara av situationen. (Djup)
(Kolla vad djup: "Tomorrow is an unwritten page of my diary..." hahaha.)
 
Rekommenderar er alla att skriva dagbok för det är så himla roligt att titta tillbaka på gamla dagböcker när du blir äldre. Det vet jag för jag har en gammal dagbok ifrån fyran och skrattar typ högt när jag läser i den, hahaha. 

❄ Vinterland ❄

Även fast det är kallt och eländigt så är det ganska fint ändå. Snön faller från himlen idag igen så jag bestämde mig för att ta lite bilder för nu har jag ju looov! Jag är ledig idag och hela nästa vecka och har inga planer vilket känns skönt. Äntligen lov, som vi har väntat och längtat. 
Linne Bikbok • Kofta Odd Molly • Byxor Cubus • Skor Scorett • Klocka Daniel Wellington
 
Är det någon speciell bild som ni tycker om extra mycket, kommentera gärna för jag tror jag kommer byta profilbild på Facebook till någon av de här.
Nu får ni ha ett jättebra lov!

Berry gif

Min mamma går en kurs som hon fick av jobbet (vet inte varför dock) och då var det en uppgift att ta en massa bilder (jag hjälpte till och flyttade bären medan mamma tog bilderna) och ta med bilderna för att sedan göra en gif där. Men nu tog jag de bilderna vi tog och gjorde en gif i Photoshop! Visst är den gullig? Synd bara att det blev märken på pappret när vi flyttade runt bären. 

Vårjacka

Snart (typ en månad eller två) kommer temperaturen ha stigit några grader och det kommer vara vår, en årstid jag älskar! Då är det dags att byta ytterkläder och jag vill gärna köpa en ny vårjacka. Våren är en årstid med ljusa och soliga dagar så då vill jag gärna ha en ljus och fräsch jacka. Den här från Vero Moda tycker jag är jättesnygg, en beige mochajacka. Dock är den ganska dyr, 850 kr, så ni kan väl säga till om ni hittar en liknande? :)

20 februari

Igår fick vi se en glimt av våren, solen sken både igår och i förrgår och värmen var påväg. Men idag vaknade jag till det här.
 
Jag känner att den ovälkomna snön har anlänt. Försvinn! Jag som hade sådana vårkänslor igår. Blev glad på grund av solen, ljuset och doften av vår men nej, då ska såklart snön komma och förstöra allt. Försvinn kalla snö, nu har vi fått nog av dig. 

6 Februari

6 februari är det idag. Sjukt vad tiden har gått fort. Inte bara februari har gått fort utan också mitt liv, sedan jag föddes har det gått 6064 dagar och jag fyller 17 om ett halvår. Alltså betyder det att om ett och ett halvt år fyller jag 18. Vuxen. Adult. Grown up. Får göra vad jag vill. Behöver aldrig mer lyssna på någon eller ha någons tillstånd för att göra något! Känns sjukt konstigt. Dock tror jag inte jag kommer känna mig annorlunda när jag fyller 18, kommer nog känna mig lika barnslig som jag gör idag. ;)
 
Nåja, vet inte varför jag skrev det där men i alla fall så tog jag lite bilder idag. 
Jag visar er nu hur bildredigering kan förändra känslan i bilden!
 
Här ser ni en svartvit, lite nedstämd bild. Det beror ju såklart lite på texten på iPaden också. 
 
Här är det färg och ljusare och en pizza på bilden vilket alltid får en att bli glad. ;)
 
Sen vill jag bara berätta att jag har fått ett nytt beroende, det är ett spel som heter "Flappy Bird" och det handlar om att man ska trycka på skärmen så att en fågel hoppar mellan olika rör. Så stööört beroendeframkallande. Det är Apple Stores #1 spel. Tänk att ett så enkelt spel som detta kan bli så populärt. Någon annan som spelar det? Vad är er high score? Min är 19. Men kämpar på. Laddade förresten ner det igår, så det är väl inte så dåligt för att ha haft det i en dag? ;)

The Carrie Diaries

 
Jag rekommenderar verkligen den här serien, "The Carrie Diaries". En jättebra serie som handlar om en ung Carrie Bradshaw från Sex and the city. Det handlar alltså om huvudpersonen från Sex and the city, fast när hon var ung, alltså på 80-talet. Jättebra serie, kan ses på "megashare.info" fast nu funkade den hemsidan typ inte nu när jag skulle se det senaste avsnittet så jag fick gå in på någon annan konstig hemsida, och medan den laddar så gör jag det här inlägget. 
Himla synd att serien inte sänds i Sverige, eller den gör ju det egentligen men jag vill ju se alla nya avsnitt som förresten kommer ut varje fredag. 
 

1 februari

Idag är det första februari, det känns som att januari gick rätt så långsamt faktiskt. Det känns som att nyårsafton var en evighet sedan. Januari var för mig inte den bästa månaden, hade en väldigt stor depp-känsla nästan hela månaden men nu hoppas jag att februari blir bättre! :) Och jag känner mig rätt så positiv redan nu på grund av att det blir ljusare nu. 
 
Något som gör mig glad är att jag förra veckan fick reda på att min familj ska till Paris fyra nätter på påsklovet! Mysigt va? Jag längtar, ska ta en massa vackra vårbilder och kanske handla lite fina saker från Abercrombie och Victoria's Secret. 

Isabelluuuz

Igår till idag sov Isabelle över hos mig och vi åt hamburgare till middag och jag fick en toast maskin av henne som en sen julklapp! Yes, äntligen, har velat ha det länge. Tack Belluz. Imorse blev det frasig toast med ost och skinka till frukost. Vi gick nyss ut och fotade lite vinterbilder, precis som vi gjorde i början av förra året, det kan ni se här

Follow on Bloglovin