Nike Free Run

Halloo på er bloggisar! Jag vet att jag suger på att blogga, men så är det när livet är tråkigt och ointressant. Egentligen skulle jag kunna blogga om massa olika saker men det är latheten som kommer in i bilden igen... Hmm...
 
I alla fall! Jag har köpt ett par nya skor, ett par Nike Free Run till, jag har ett par svarta fast av modell fem! Det här är tredje modellen då och jag tycker den är mycket fin, mycket fin. En limegrön färg som sticker ut lite tycker jag passar perfekt att ha på gymmet eller ute när man springer och det är lätt att matcha färgen till massor av olika träningskläder. Jag hämtade ut paketet med skorna idag!
Jag köpte skorna på eBay - jag vet vad ni tänker, "inte kan det väl vara säkert att köpa Nike skor på eBay? Inte kan väl de vara äkta?" och helt ärligt, jag har frågat mig själv samma frågor, haha. Men jag chansade, allt gick bra, och de är säkert fake, men de ser och känns äkta. De passar ganska bra (just den här modellen är ganska liten i storleken men många säger att den töjer sig så jag litar på dem) och det bästa är att de bara kostade runt 500 kr. De svarta som jag har är dock 100% äkta för de köpte jag på Stadium men de kostade dubbla priset! 
Slutsatsen är att jag är nöjd! De är ju jättesnygga, tycker jag i alla fall. Eller vad tycker ni?
 
Något jag inte bloggat om är att jag har kommit igång med träningen vilket jag är riktigt stolt över mig själv att jag gjort! Jag har sprungit ungefär varannan dag på sommaren. Springer då runt 3,6 km varje gång. Igår sprang jag 4,7 kilometer, så det varierar. Jag använder en app som heter "Runkeeper" när jag springer (tips, den är sjukt bra!) och i den appen kan man lägga till olika mål. Jag lade in ett mål att springa 100 km (10 mil) totalt på sommarlovet innan den 20 augusti, och jag lyckades med det vilket jag är glad att jag gjorde! Nu har konditionen utvecklats rejält och jag är jättestolt och nöjd! 
 
Om ni känner som jag gjorde förut att träningen går segt, att varje gång ni försöker börja så håller det max en vecka för att ni är för lata så har jag bara ett tips - get off that lazy ass! Det är ett helvete i början, och man hatar det, men när man väl känner att kondisen börjar bli bättre och bättre, så är det himla kul alltså. Man blir så himla glad när man lyckas springa hela sträckan utan att stanna en enda gång, eller när man slår sitt tidsrekord. Det blir nästan roligare och roligare för varje gång. Så kör på och tänk på framtiden, det tar inte lång tid innan du lyckas nå ditt mål och då blir du överlycklig.
 
Nu, mina vänner, måste jag gå och göra en pizza till familjen. Haha, efter värsta fitness-motivation inlägget ska jag gå och göra en pizza. Men det ska faktiskt bli en nyttig pizza. Jag ber om ursäkt för jättelångt inlägg! Men det var faktiskt jättekul att skriva! Hejdå på er babes ♥

Kommentarer
Från: Azra

Skit fina skor och kul att träningen går bra för dig! Har också tänkt börja springa... den tanken är dock väldigt liten. Wish me luck ;P!

Från: Anonym

Hej! Jag gillar också att springa och så men behöver nog lite mer motivation .. :/ Du kan adda mig på Runkeeper! Jag heter Lovisa dennolf ;) Btv, hoppas att du börjar blogga mera för jag älskar verkligen din blogg! ;)

2014-09-06 @ 21:59:15
Från: Caroline

Hej! Sitter precis och tittar på dessa skor på ebay och ställer exakt samma fråga själv haha.. Men hittar dom ingen annanstans?! Jag har letat som en galning :( Så jag undrar har du använt dom mycket? Håller dom bra? Eller får du ont i fötterna? (om dom nu är fake, men vet inte..)

Tacksam för svar! Hittade din blogg när jag googlade föresten :)

Svar: Hej, faktiskt så trodde jag de skulle vara bättre än vad de faktiskt var, sprang en gång i de och de skavde lite. Kan bero på att storleken var lite men det var ganska tråkigt att det blev så ändå
Jennifer Bodin

2014-10-18 @ 19:56:06
http://carolineemelie.devote.seThe name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin