Nike Free Run

Halloo på er bloggisar! Jag vet att jag suger på att blogga, men så är det när livet är tråkigt och ointressant. Egentligen skulle jag kunna blogga om massa olika saker men det är latheten som kommer in i bilden igen... Hmm...
 
I alla fall! Jag har köpt ett par nya skor, ett par Nike Free Run till, jag har ett par svarta fast av modell fem! Det här är tredje modellen då och jag tycker den är mycket fin, mycket fin. En limegrön färg som sticker ut lite tycker jag passar perfekt att ha på gymmet eller ute när man springer och det är lätt att matcha färgen till massor av olika träningskläder. Jag hämtade ut paketet med skorna idag!
Jag köpte skorna på eBay - jag vet vad ni tänker, "inte kan det väl vara säkert att köpa Nike skor på eBay? Inte kan väl de vara äkta?" och helt ärligt, jag har frågat mig själv samma frågor, haha. Men jag chansade, allt gick bra, och de är säkert fake, men de ser och känns äkta. De passar ganska bra (just den här modellen är ganska liten i storleken men många säger att den töjer sig så jag litar på dem) och det bästa är att de bara kostade runt 500 kr. De svarta som jag har är dock 100% äkta för de köpte jag på Stadium men de kostade dubbla priset! 
Slutsatsen är att jag är nöjd! De är ju jättesnygga, tycker jag i alla fall. Eller vad tycker ni?
 
Något jag inte bloggat om är att jag har kommit igång med träningen vilket jag är riktigt stolt över mig själv att jag gjort! Jag har sprungit ungefär varannan dag på sommaren. Springer då runt 3,6 km varje gång. Igår sprang jag 4,7 kilometer, så det varierar. Jag använder en app som heter "Runkeeper" när jag springer (tips, den är sjukt bra!) och i den appen kan man lägga till olika mål. Jag lade in ett mål att springa 100 km (10 mil) totalt på sommarlovet innan den 20 augusti, och jag lyckades med det vilket jag är glad att jag gjorde! Nu har konditionen utvecklats rejält och jag är jättestolt och nöjd! 
 
Om ni känner som jag gjorde förut att träningen går segt, att varje gång ni försöker börja så håller det max en vecka för att ni är för lata så har jag bara ett tips - get off that lazy ass! Det är ett helvete i början, och man hatar det, men när man väl känner att kondisen börjar bli bättre och bättre, så är det himla kul alltså. Man blir så himla glad när man lyckas springa hela sträckan utan att stanna en enda gång, eller när man slår sitt tidsrekord. Det blir nästan roligare och roligare för varje gång. Så kör på och tänk på framtiden, det tar inte lång tid innan du lyckas nå ditt mål och då blir du överlycklig.
 
Nu, mina vänner, måste jag gå och göra en pizza till familjen. Haha, efter värsta fitness-motivation inlägget ska jag gå och göra en pizza. Men det ska faktiskt bli en nyttig pizza. Jag ber om ursäkt för jättelångt inlägg! Men det var faktiskt jättekul att skriva! Hejdå på er babes ♥

Solnedgångsbomb

Det var ett bra tag sedan jag kom hem från Gotland och skulle egentligen lagt upp dessa bilder direkt efter jag kommit hem, men bättre sent än aldrig! 
 
I alla fall, jag åkte flygplan till Gotland, sov där fem nätter i ett tält med Jessica medan resten av hennes familj (mamma, pappa, bror) sov i husvagnen bredvid. Det var mysigt men samtidigt jobbigt att sova i tält. Jobbigt för att det kom in extremt mycket småflugor när vi försökte läsa med en ficklampa, för att de nätter det var varmt svettades man sönder och de nätter det regnade blev det fuktigt i tältet. 
 
Det blev en hel del läsande på Gotland
 
Bilderna som kommer nu är ganska lika de jag tog med Clara, men vad kan jag säga? Jag älskar solnedgångar!
 
Alla bilder har varit på Jessica förutom de kommande tre som är på mig:

 
Det regnade till och från de tre sista dagarna, men det var ganska mysigt ändå!
 
En kväll tävlade några personer (tror det var någon personal) mot varandra i paddleboard

 
Jessica och Fredrik körde också lite paddleboard (bilden är knappt redigerad, den var nästan svartvit!)

 
 
Det här åt jag till frukost igår, så underbart gott med färsk frukt på morgonen. Snart börjar skolan och snart börjar sämre tider, vill inte ens tänka på att sommaren snart är slut. I alla fall, nu får vi se till att njuta av det vi har kvar! Och av att frukterna är så goda och fräscha. Förresten, ber om ursäkt för så dålig uppdatering här på bloggen, men snart kommer det ett inlägg om Gotland! 

Follow on Bloglovin