Våren är lycka

Jag är så lycklig så lycklig, för våren är här och sommarn är "right around the corner". Bara någon månad kvar av våren, sedan är det sommar! ♥
 
Igår till idag sov Isabelle över hos mig. Igår tränade vi, vi var ute och sprang och sen körde vi två 15 minuters Nike-pass. Sen myste vi hela kvällen och såg på Let's Dance och gjorde fruktsallad. Isabelle och resten av min familj åt glass till, men jag har ett löfte fram till sommarlovet (10 juni) att hålla mig undan ifrån socker och dåliga fetter så gott det går. (Alltså inte äta godis, glass, chips, och andra onyttiga grejer)
Jag började i måndags och hittills har jag inte ätit något onyttigt! Jag är stolt. Varje gång jag skapar ett sånt här löfte så bryter jag det inom två dagar typ, haha. 
 
I alla fall, idag gick Isabelle och jag till en mysig skog med en massa vitsippor och vi hade med oss picknick (lite frukt och citrondricka) och fotade. Det var mysigt. Sedan gick vi hem och åt lunch och sen åkte Isabelle hem. Snart ska jag äta middag men tänkte göra det här inlägget först. Här kommer bilder från dagen. 
På bilderna ser ni att jag har tonat och slingat håret också! Jag blev ganska nöjd, fast jag gillar inte att det har typ varma, röda toner i sig så jag tror jag ska köpa något slags silverschampo som motverkar det. Har ni något tips kanske?

Kommentarer
Från: Elin

Vem hejade du på i Let's dance? :)

2014-05-11 @ 23:53:47
Från: Celina

Hej:D Jag undrade bara vilket objektiv du använde för att fota dessa bilder
kram

2014-11-16 @ 20:15:31
http://ceelinacaaroline.blo.ggThe name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin