Paris #2

Halloo! Nu kommer del två av min resa till Paris! Har du inte sett ettan så bläddra ner eller klicka här
 
Det kommer bli tre delar, det här är den andra och den sista kommer att innehålla bilder från när jag träffade Ellen! Vi möttes upp vid Notre Dame och fick faktiskt många bra bilder. Hur som helst, den här delen kommer att innehålla blandade saker, från sevärdheter till mat till bilder på mig. 
 
Här är en sevärdhet i Paris som kallas Triumfbågen.
 
 
Triumfbågen ligger på en stor gata som heter "Champs-Élysées" och det är en väldigt stor shoppinggata där bland annat Abercrombie & Fitch finns. Det fanns en kö man skulle ställa sig i för att få komma in där och själva affären var som ett stort vitt palats med ett högt staket runt, det var en lång grusväg med buskar runt för att komma till affären och utanför grinden stod det två killar som jobbade där. Snacka om överdrivet!
 
Vi shoppade också på en annan bra shoppinggata som heter Rue de Rivoli där Forever21 finns. Det fanns såå mycket fina saker där inne och jag köpte mycket som jag kanske kommer att visa sen! 
 
Jag köpte en liten souvenir, ett eiffeltorn, som nu står i fönstret i mitt rum. Ett tips är att om du vill köpa en sån här så köp den inte där alla turistfällor finns, för där kan den kosta 25 euro. Jag köpte min för 4,50 tror jag. 
 
Från ett litet eiffeltorn till ett stort - här är bilder från när vi var utanför och åkte upp i Eiffeltornet!
 
Vi åkte inte ända upp för det var för lång kö (vi fick nog av att stå och köa i typ en och en halv timme) så vi åkte bara till andra våningen tror jag det var. Här är utsikten därifrån!
 
Det var väldigt grönt där, solen sken hela tiden och det var varmare än här hemma, vilket var skönt. Fast supertråkigt att komma hem till gråa Sverige igen sen. 
 
Sista kvällen åt vi på en bra restaurang med god mat. På bilden ser ni mig och pappa. ♥
 
Sista dagen åt vi en jättegod lunch, det var nog den godaste toast jag någonsin ätit!
 
Sista delen kanske kommer upp senare idag, vi får se! Ska också försöka fota kläderna jag köpte. 
 
Glad påsk förresten, söta läsare! 

KommentarerThe name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin