Wifey points

 
Idag hade jag bara en lektion i skolan. Började 12:45 och slutade 13:45 så jag bestämde mig för att göra den här dagen så effektiv som möjligt.
 
Jag vaknade typ tio i åtta på morgonen (av mig själv... vaknar faktiskt ganska tidigt av mig själv!) och gjorde ett Nike training app-pass på 15 minuter. Sen duschade jag och tvättade håret och efter det bakade jag en nutellakladdkaka. Recept här. (Dock har jag inte smakat den än så jag vet inte om den är värd att göra!) Det var för en skoluppgift, jag har fotolektioner och vi ska fota en "förändring". Jag valde att fota förändringen från bara ett par ingredienser till en färdig kaka. 
 
När jag bakat klart åkte jag till skolan och hade lektionen som var idrott, och stannade även kvar lite efter skolan för att fortsätta spela badminton och snacka med två tjejer från min klass. Efter det åkte jag hem och jag såg att vi hade två äpplen i fruktskålen så jag bestämde mig för att göra torkade äpplen i ugnen! Så jag skar upp äpplena och lade dem på två plåtar och satte på ugnen på 75 grader. Recept här. Effektiv redan nu, eller hur? :)
 
Medan äpplena torkade i ugnen så fixade jag pumporna jag köpte för två dagar sedan! Jag gjorde en glad pumpa, en med hål i så det blir som en discokula när man har ljus i (Coolt va? För att göra hålen använde jag mig av en äppelurkärnare) och en som är "ond". Vilken av pumporna är er favorit?

Kommentarer
Från: Mai

älskar pumporna med ansikten!

2013-10-26 @ 01:48:17
Från: Anonym

Discokulan va så cool!! Och den onda, alla va fina! Jennifer the pumpa-pro 😉😂😚👌❤️ //bellluz

2013-10-26 @ 08:37:42
Från: Jessica S ♥

Alla, älskar dom! :D

2013-10-26 @ 10:42:48
Från: Alva

Supersnygga allihop! Men discokulan var ju riktigt häftig!

Tänkte fråga en fråga (skulle bli glad om du kunde svara på den); Vilka Victoria's Secret body mistar har du? Hur många? Favoriter? Rekommenderar du någon/några? Tack om du svarar! Btw, älskar din blogg! <3

2013-10-26 @ 12:41:07
http://alvataxen.se
Från: Anonym

Tyckte alla var fina, men jag tror nog discokulan är min favorit eftersom den är annorlunda men väääääldigt fin!

2013-10-27 @ 10:34:16The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin