SheInside

Idag beställde jag två kläder från SheInside.com! Det är en brittisk hemsida som säljer kläder. Dock tillverkar de kläderna i Hongkong, så jag är inte säker på om det kommer bli tull eller inte, men jag har läst på flera bloggar som säger att det inte blivit tull på deras beställningar då de i Hongkong skickar kläderna som en present. Jag hoppas allt kommer sitta bra! Tog båda kläderna i storlek S. Är lite nervös över hur klänningen kommer sitta då jag är kort och de flesta klänningar tillverkas för ungeär 10 cm längre människor än mig! Fast om det är kris kan man ju alltid dra upp kjolen i resåren vid midjan. 
 
Som ni ser på bilden beställde jag en grå stickad tröja och en grå/vit långärmad klänning. Jag vill verkligen börja bära fler klänningar för det är så himla fint. Vill bli tjejen som alla kommer ihåg som "hon som alltid bär klänningar". (Haha.) För de flesta bär bara klänningar vid finare tillfällen men jag tycker att en vardagsklänning passar lika bra som ett par shorts och en tröja. Aja. 
 
Det bästa med det här köpet är att båda de sakerna bara kostade 293 kr. Egentligen skulle det ha kostat något med 300/350 någonstans men om man anslöt sheinside till facebook fick man 20% rabatt på första köpet! Men om man köper något igen därifrån igen kan man bara ta en annan facebook och få 20% igen, haha. 
 
Nu ska jag inte snacka så mycket mer! Tänkte bara säga att SheInside har sjukt mycket fina kläder. Och sen när jag får hem mina kläder kommer jag berätta hur lång tid det tog att få hem de, hur de sitter osv.

Kommentarer
Från: Sara

Jag älskar den hemskickade! ♥ ♥ ♥

2013-11-02 @ 11:48:15
http://sknn.blogg.se
Från: Flisan

Åh, så himla fina! Älskar verkligen SheInside, och om du fått dina kläder så skulle jag jättegärna läsa ett inlägg om hur dom sitter på, om du är nöjd osv.. :) Skulle du kunna länka till plaggen också?

2013-11-30 @ 08:59:26The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin