Saturday

Sov över hos Isabelle igår! Jag tog med mig min Nintendo DS jag fick när jag gick i typ fyran och vi hade vi ett nostalgiskt ögonblick och spelade Nintendogs tillsammans, haha. 
 
Idag åkte vi in till stan och var där några timmar. Jag köpte inget för jag måste spara pengar till NY men Isabelle köpte några kläder. Vi (Isabelle) åt på något ställe som hetter Panini och hon åt någon lax-wrap som var kall och smaklös, haha. Just det, Hollister har fått massa nya dofter som jag inte har sett förut och en doftar som Fanta Exotic! Jättekul, vill ha den men vill typ aldrig handla på Hollister mer för de har höjt alla priser. Byxorna som kostade 500 förut kostar nu 700, shortsen som kostade 379 förut kostar nu 540 och förut var body splasherna tre för 198 medan det nu är tre för 294. Omg så dyrt! 
 
På hemvägen åkte jag först tåg och sen skulle jag ta bussen men då var det tjugo minuter tills bussen skulle gå så jag gick in på ICA och köpte två päron och lite godis. På hemvägen sen åt jag ett päron och då kom jag på att jag var allergisk mot päron så jag blev helt röd runt munnen... Alltså jag orkar verkligen inte, är allergisk mot allt! Nötter, pälsdjur, typ alla frukter, dofter, krämer, pollen. Säg en sak - jag tål det inte. :( 
Är i alla fall hemma nu och sitter och äter lite på godiset jag köpte. Har börjat älska sånadär rosa melon-godisar. Det är ju trots allt lördag. :)

Kommentarer
Från: Sara

Jag älskar inläggen när du både har mycket bilder och text! Jättekul att läsa! :) ♥ Men, jag bor i Malmö och på Hollister där stämmer inte alls priserna som du skriver :O

Svar: Jag kan ha fel på vissa men byxorna kostar i alla fall 700 nu och body splasherna kostar 294!
Jennifer Bodin

2013-03-23 @ 18:06:00The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin