Grejer från Malta

Jag köpte sjukt mycket grejer i Malta, både onödiga och fina saker och jag vill inte lägga ner tid på att fota allt för jag vet att jag kommer glömma något. Men kläderna får ni se andra gånger när jag kör dagens outfits och sånt! :)
 
Ett av mina bästa köp var den här väskan! Jag tycker den är så snygg. Den är från en affär som heter "New Look" och den finns tydligen i Boston, dit jag ska till efter New York. Så då vill jag gå in där. :) Det var värsta drömaffären, hur mycket skor, väskor och kläder som helst. 
 
På den andra bilden är det tre stycken örhängen som jag inte vet var de är ifrån, någon random affär på en gata. På tredje bilden är alla grejer också köpta från random affärer, förutom infinity-ringarna som är från Clarie's. Såå fina! Vad tvungen att köpa då jag letat efter såna, har ju till och med bloggat om det. ;) På sista bilden är det massa gummisnoddar från en affär som hette Tally Weijl. Älskade den affären, där köpte jag massa kläder och ett par skor. På sista bilden finns det även lite grejer från Body Shop som var mycket billigare där, och två nagellack och en plånbok från en random affär. :)

Kommentarer
Från: Fredrika

Tally Weijl är awesome ju! :))

2013-07-18 @ 20:51:19The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin