Sheinside recension

Ursäkta mig att det här blev lite försenat, men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust! Men nu fick jag ett ryck och tänkte nu ska fota mina Sheinside-kläder. Aa, i alla fall, tänkte göra en liten recension på kläderna jag fick från Sheinside och även själva hemsidan i sig. 
 
Okej, frakttiden är det som var mest negativt. Det tog sjukt lång tid, nästan en hel månad, att få kläderna. Det var helt okej smidigt att betala, fast man var typ tvungen att skapa ett jobbigt konto, men det som var positivt var att man kunde koppla den till facebook så fick man 20% rabatt på första köpet. 
 
Okej, nu till klänningen. Den är sjukt kort. Jag mätte enligt sheinsides mått och grejer och det verkade vara bra längd men den var väldigt kort när den kom. Man skulle verkligen inte kunna bära den och bara ett par trosor under, utan man måste ha shorts. Kvalitén på den var inte heller den bästa, på spetsen längst ner var det MASSOR av trådar som jag fick ta bort. Förutom allt det där så är det en väldigt söt klänning! Dock tyckte jag midjan på den var lite för hög också, haha. Så om du ska köpa klänningen tycker jag du ska vara kortare än mig, och jag är 160 cm! 
  
Jag beställde en tröja också som jag inte kollade måtten på men på bilden (längst upp i det här inlägget) såg den ut att vara normal längd. Men när jag fick den så är den nästan lika lång som klänningen jag fick - men fortfarande för kort för att vara klänning. Och jag tycker typ inte om den alls... Det som är synd är att jag var jättetaggad på att få den för den ser ju ut som värsta drömtröjan på bilden, gud vad fin den ser ut! Och så kommer den och så sitter den där "ruffle-grejen" typ nedanför höften. :(
 
Observera att tröjan är ännu lägre, men eftersom jag lyfter upp mina armar på bilderna ser den lite kortare ut. 
 
Jag skulle nog inte rekommendera Sheinside egentligen, även om de har fina kläder. Jag tror faktiskt att kläderna ser finare ut på bild än vad de gör i verkligheten. Och sen vet jag inte om det kommer bli någon tull eller något, för det fraktas ju direkt från något asiatiskt land. Hoppas verkligen inte det, med tanke på att det mesta blev misslyckat. 

Kommentarer
Från: Emilia

Den sista var ju hur fin som helst på dig! Gillade dock inte den första, men den andra var sjukt fin!

2013-12-13 @ 23:03:05
http://millia.blogg.se
Från: Flisan

Synd att du inte var nöjd, tyckte dock att klänningen var rätt snygg att ha med tights/strumpbyxor som du har på bilden! :) Bra inlägg, kul o läsa!

2013-12-16 @ 17:32:01
Från: Ebba

Fick du betala någon tullavgift? Jag ska själv beställa därifrån, och vill gärna veta det, då jag fick betala nästan 200 kr i tull sist jag beställde utomlands.. Men det var inga andra problem med själva frakten?

Svar: Nej ingen tull men frakten tog väldigt lång tid!
Jennifer Bodin

2014-04-10 @ 20:53:47The name?

(Kom ihåg namnet)

Mejl?(behövs inte)

Har du en blogg eller hemsida?

Skriv nu! :)

Trackback
Follow on Bloglovin